Homeopaten kommenterer
Allergisesongen

“Vi hadde en fantastisk sen, varm og solrik påske i år. som førte til voldsom bjørkepollenspredning i april. Så stoppet det hele opp, det ble kaldt – til og med kuldegrader om natta her på Østlandet. Men mange pollenallergikere forteller meg at de reagerer voldsomt i år. Akkurat som om pollenet er over alt, selv om pollenvarselet viser at det er beskjeden spredning. Kanskje dette er året til å prøve en ny tilnærming til plagene dine?

Mange oppsøker homeopat for å få en naturlig tilnærming til pollenplagene. Behandling med homeopatiske medisiner søker å styrke immunforsvaret og rette opp i ubalanser hos pasienten slik at de ikke reagerer på pollenet.

Venter du til allergisymptomene allerede er der, kan akutt behandling med homeopatiske medisiner være aktuelt. For deg som bruker å reagere senere på sommeren av gress eller burot, er det enda tid å forebygge plagene. På Østlandet bruker spredning av gresspollen  starte tidlig i juni, mens burot oftest begynner midt i juli. Ta kontakt allerede i dag!

Mange med allergiplager har hatt glede av homeopatisk behandling som kan gis forebyggende eller akutt når symptomene allerede er der. Homeopatisk behandling er svært skånsom da en bruker sterkt fortynnede medisiner.”

– Linbjørg Bardal Skalleberg

PS! Les også homeopatens leserinnlegg “Vi som velger oss april” på nhl.no.