Sandefjord Homeopati

Helt naturlig frisk

Linbjørg sittende på et berg
Kort om
Sandefjord Homeopati

Sandefjord Homeopati ble etablert juli 2012 og drives av homeopat og fysioterapeut Linbjørg Bardal Skalleberg og tilbyr generell homeopatisk behandling og hårmineralanalyse.

Linbjørg Bardal Skalleberg er utdannet ved Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati i Oslo (SIKH, 2006).

Sandefjord Homeopati har som mål at du som pasient skal bli frisk på en naturlig og skånsom måte.

Sandefjord Homeopati holder til i lyse og trivelige lokaler i Sandefjord Helsepark, et sted med stor takhøyde bokstavelig og billedlig talt.

En vital del av
Sandefjord Helsepark

Sandefjord Homeopati er en del av Sandefjord Helsepark med mottoet «for hele deg». Sandefjord Helsepark er et tverrfaglig helsesenter og har som mål å gi brukerne et bredt tilbud med helsetjenester, og vi er glad for at det også innbefatter homeopati. På Helseparken ønsker vi til enhver tid å gi den beste behandlingen. Og Sandefjord Homeopati har ønsket å være en del av Helseparken fordi vi ønsker å bygge broer mellom den skolemedisinske og den alternative medisinen. Liker bedre uttrykket komplementærmedisin, fordi det er det homeopati oftest er. Den komplementerer annen behandling.

Besøk Sandefjord Helsepark på www.sandefjordhelsepark.no

Homeopat MNHL
Linbjørg B. Skalleberg

Sandefjord Homeopati drives av homeopat og fysioterapeut Linbjørg Bardal Skalleberg og tilbyr generell homeopatisk behandling og hårmineralanalyse.

Linbjørg Bardal Skalleberg har en utdanning innen homeopati som kvalifiserer til medlemsskap i Norske Homeopaters Landsforbund, NHL, og er registrert homeopat MNHL i registeret for alternative utøvere i Brønnøysundregisteret. For å få tittelen homeopat MNHL kreves en minimumsutdannelse innen både medisinske og homeopatiske fag.

Linbjørg Bardal Skalleberg sitter i styret for NHL fra 2014, og fra 2015 som nestleder.

Mer om Linbjørgs utdanning og jobberfaring

Linbjørg Bardal Skalleberg er utdannet ved Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati i Oslo (3,5 år), uteksaminert november 2006. Hun er i tillegg offentlig godkjent fysioterapeut, utdannet ved Fysioterapihøgskolen i Oslo (desember 1988. 3,5 år). Linbjørg Bardal Skalleberg har også psykologi grunnfag ved Universitetet i Trondheim (1 år, 1984).

Fra 1990- 98 jobbet hun som kommunefysioterapeut i Stokke kommune. De siste årene med ansvar for barnefysioterapien i kommunen.

Etter å ha utdannet seg som homeopat startet hun i 2007 Stokke Homeopati som hun fortsatt driver. Så kom tilbudet om å bli en del av Sandefjord Helsepark som hun ikke kunne si nei til, og i juni 2012 etablerte hun Sandefjord Homeopati.

Linbjørg Bardal Skalleberg er opptatt av å holde seg faglig ajour, og har i 6 år deltatt på sommerskole hos den verdenskjente greske homeopaten George Vithoulkas. I tillegg har hun gått på kurs hos kjente homeopater som Paul Herscu, Rajan Sankaran, Alphons Geukens, Jeremy Sherr m.fl.

Høsten 2012 ble hun sertifisert CEASE-terapeut, CEASE-terapeut nummer to i Norge. Som CEASE-terapeut har hun nok et verktøy i de tilfellene en ser at miljøgifter, medisiner og vaksiner har hatt negativ virkning på menneskekroppen.

Linbjørg Bardal Skalleberg har i årene 2012-14 også tatt etterutdanning innen homeopati for barn og psykisk helse i regi av Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati. Videreutdanningen innen homeopati for barn ble forelest av Dinesh Chauan, mens psykisk helse ble undervist av psykiater og homeopat Mahesh Gandhi.

Sandefjord Homeopati utfører også
annen behandling
…som for eksempel
Hårmineralanalyse

Hårmineralanalyse avslører på en unik måte det indre miljø i kroppens vev over en lengre tidsperiode. Analysen avdekker både mangler og overskudd av mineraler. Også forholdet mellom de forskjellige mineralene måles. Hår er spesielt egnet for vurdering av belastningen av tungmetaller, og kan avdekke en tungmetallforgiftning.

The birth of a healthy child is a miracle; keeping a child healthy is an art.
Dr. Tinus Smits M.D.

Priser

Homeopati

Førstegangskonsultasjon kr. 1250,-
Oppfølgingstime kr. 650,-
Førstegangskonsultasjon Barn kr. 1000,-
Oppfølgingstime Barn kr. 500,-

Hårmineralanalyse

Hårmineralanalyse Pakke kr. 3125,-
Førstegangskonsultasjon med hårprøvetaking.
Test og analysesvar med kostveiledning.
Oppfølgingstime med gjennomgang av test.